Als oprichters van Cloudoe hebben we een lange achtergrond in Bereikbaarheid- en Contactcenter oplossingen. We worden gedreven door onze passie voor innovatieve oplossingen en het verder helpen van u als klant in de oplossing van uw vraagstukken.

Alex Inkelaar
Alex Inkelaar
Martien Verhoeven
Martien Verhoeven

Onze naam bevat een aantal elementen die we tot onze kernwaarden rekenen:
CLOUD: Al onze oplossingen zijn Cloud gebaseerd, we geloven in de kracht van gecentraliseerde platformen.
DOE(n): Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dienstverlening zit in ons DNA. We nemen verantwoordelijkheid en komen onze afspraken na.

Tenslotte, Cloudoe is afgeleid van het Brabantse ‘Houdoe’. Deze verwijzing heeft niets met geografie te maken, wij bedienen klanten in heel Nederland. Wel staat dit voor de manier waarop we in de relatie met onze klanten om willen gaan, open, laagdrempelig, makkelijk toegankelijk en prettig in de omgang.

Onze Missie

Cloudoe laat uw Contactcenter maximaal effectief en klantgericht opereren. Dit doen wij door u als klant met flexibele Cloud-oplossingen te ontzorgen.

Wij leven ons in, in de behoefte van u als klant en uw eindklanten en leveren betrouwbare en veilige totaaloplossingen waarmee u maximaal rendement uit uw Contactcenter haalt. We combineren hierbij moderne, innovatieve Cloud-oplossingen met vertrouwde persoonlijke servicegerichtheid.

Visie vanuit Cloudoe

Bij Cloudoe denken we altijd vanuit de behoefte van u en uw eindklant. Wij kijken vanuit het standpunt van u als ondernemer en zijn niet tevreden voordat we vanuit uw perspectief een totaaloplossing hebben gedefinieerd, die zowel kostenbesparend als maximaal ondersteunend aan uw bedrijfsvoering is.

We doen dit met aandacht en warmte in het persoonlijk contact, waardoor u weet en voelt dat u begrepen en maximaal geholpen wordt.

Visie vanuit de medewerker

De medewerker van Cloudoe is ons belangrijkste bezit. Hij is ervaren in Contactcenter dienstverlening. Hij weet wat het voor uw bedrijf betekent als diensten niet beschikbaar zijn of niet optimaal werken.

Hij combineert zijn passie voor de techniek met een extreme klantgerichtheid en benadert u als klant met deskundigheid en warmte. Onze medewerker denkt altijd vanuit u als klant en stelt alles in het werk om u tevreden te laten zijn over onze dienstverlening.

Visie op onze omgeving

Cloudoe is zich zeer bewust van onze omgeving. Alles in onze omgeving is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Wij geloven in het neerzetten van een bedrijf dat waarde biedt aan haar omgeving en onderdeel uitmaakt van een ecosysteem. Onze bedrijfsvoering, onze samenwerkingsmodellen en onze oplossingen zijn er daarom op gericht duurzaam met onze omgeving om te gaan en een bijdrage te leveren aan de gemeenschap waarin wij opereren.

Wij doen dit door een voorbeeldfunctie te zijn en een ecosysteem op te zetten waarin elke partij toegevoegde waarde heeft.. We maken u als klant bewust van de voorbeeldfunctie die ook u hierin kunt nemen richting uw bestaande relaties en samenwerkingsverbanden. Ook gaan we samenwerkingsverbanden aan om ons concept innovatief en duurzaam te houden.

Accreditaties

Cloudoe vindt transparantie van groot belang en voldoet aan alle eisen van Autoriteit Consument en Markt en COIN. We zijn aangesloten bij de Klantenservice Federatie branchevereniging en in het bezit van diverse partner certificeringen.